ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШИЯ САЙТ

Домейн

Домейнът е наименованието на сайта ви, той е уникален, т.е. не съществуват два сайта с напълно еднакви имена. При избора на домейн, клиентите трябва да се съобразят с това той да бъде кратък, лесен за запомняне и по някакъв начин да подсказва за съдържанието на сайта. Запазването на домейн е платена услуга.

Хостинг

Сървърът, на който се намира сайтът Ви, се нарича хостинг. За да работи сайтът ви добре, Вашият хостинг доставчик трябва да осигурява бърз трафик и сигурност на информацията. Хостингът също се заплаща.

Проектиране на сайт

Вие сами можете да определите визията на сайта ви, както и да посочите изискванията си относно неговото съдържание. При проектиране на Вашата онлайн визитка трябва да обмислите каква точно е целта ви и какво би привлякло вниманието на потенциални клиенти и партньори. Ако имате ясна представа за дизайна и информацията в сайта, следващата задача е да намерите подходящите професионалисти, които да реализират идеите ви.

RG design

Ние работим качествено и се стараем да изпълним всички изисквания и желания на клиентите си. Ако не знаете как искате да изглежда Вашият сайт, ние ще ви предложим примерно решение, включително изработка на заглавната страница и главните връзки и менюта. Хостингът и домейнът на сайтовете на нашите клиенти се поемат от нас за първата година.