ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да избера име за сайта ми?

Името или домейнът на сайта е много важно. То трябва да е по възможност кратко, за да може да се запомня лесно, и в същото време да е свързано със съдържанието на сайта. Ако нямате изисквания относно името, ние ще ви предложим няколко варианта, съобразени с по-горните условия. Регистрирането на домейна, както и качването на подходящ сървър, се извършва от нас и е безплатно за първата година.

Към кого да се обърна за изработка на сайта ми?

Важно е фирмата или дизайнерът да разберат изискванията Ви и да могат да осъществят идеята Ви. За целта може да разгледате вече изработени сайтове на тези дизайнери и да прецените дали качеството на предлаганите услуги ви задоволява. В случай, че не знаете каква искате да е визията на сайта ви, ние ще ви изготвим няколко варианта и да улесним избора ви.

За колко време ще е готов сайта ми?

Поради различната сложност на сайтовете времето на изготвянето им варира от седмица до няколко месеца. Обикновено малките сайтове до 12 страници се реализират до една седмица след предоставяне на необходимите материали. По-сложните сайтове с повече страници и голямо количество информация, са по-трудни за изработка и изискват повече време.

Колко струва изработката на един уеб сайт?

За всеки конкретен сайт се изготвя индивидуална оферта. Цената зависи най-вече от сложността на сайта, както и от допълнителните елементи, които може да се добавят (електронна кошница, търсачка, администрационен панел и др.)

Кой ще поддържа и актуализира сайта ми?

Клиентът сам може да въвежда информация в сайта си чрез създаването на т.нар. административен панел. Ако нямате времето и желанието да се занимавате с тази дейност, може да наемете професионалисти. През първата година ние поемаме поддръжката на сайта ви.

Как да популяризирам сайта си?

Освен върху визитките Ви, адресът на Вашия сайт може да се разпространи и на други места - например под формата на банери в други сайтове, като реклама в различни печатни издания. Задължително след качването на сайта в глобалната мрежа, се осъществява неговата оптимизация за търсачките, т.нар. SEO. Тази услуга се извършва безплатно на всички изработени от нас сайтове.